Spaghetti met Doperwten, Zongedroogde Tomaat en Bacon

Ingrediënten: spaghetti, 50 gram bacon, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, 4 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak 50 gram in reepjes gesneden bacon knapperig. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje, 100 gram doperwten en 4 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Verwarm 10 minuten door. Voeg als laatste 50 gram geraspte kaas en wat basilicum erdoor en verwarm het nog even goed door. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *