Tagliatelle met Courgette, Paprika en Valess

Ingrediënten: tagliatelle, 180 gram Valess blokjes, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 1 courgette, 400 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels mangochutney, 2 eetlepels ketjap manis, 1 blikje tomatenpuree, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 180 gram Valess blokjes met 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg na een paar minuten bakken 1 in reepjes gesneden paprika toe en roerbak dit een paar minuten. Voeg dan 1 in blokjes gesneden courgette en 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels mangochutney, 2 eetlepels ketjap manis en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *