Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 tomaat, kaneelpoeder, paprikapoeder, 100 ml bouillon, 3 eetlepels tomatenketchup,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram gehakt bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in blokjes gesneden trostomaat toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Breng op smaak met kaneelpoeder en paprikapoeder. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en 3 eetlepels tomatenketchup toe, breng het kort aan de kook en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0
Dat kaneelpoeder verbaast me wel een beetj qua smaak ervaring. Ik zal het i.i.g. eens proberen, het zal best wel lekker zijn.