Ingrediënten: 8 chipolataworstjes, 8 plakjes ontbijtspek, 16 champignons, 16 cherrytomaten, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eetlepel honing,
Snij 8 chipolata worstjes en 8 plakjes ontbijtspek door midden. Omwikkel elk chipolata worstje met een plakje ontbijtspek. Maak een spiesje door afwisselend een champignon, worstje en cherry tomaat af te wisselen. Maak een mengsel van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel grove mosterd en 1 eetlepel honing. Bestrijk hiermee de spiesen. Bak de spiesen op de barbecue. Lekker met een salade en frietjes. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Ik zie dat je een elektrische grill gebruikt i.p.v. houtskool. Sinds een paar jaar ben ik ook helemaal over op elektrisch grillen, lekker snel en praktisch. Ook bij slecht weer kan je onder de afzuigkap grillen. En de ‘smaak’ van een houtskool gestookte bbq mis je echt niet als je lekker gemarineerd vlees gebruikt.