Rijst met Kipfilet, Paprika en Bosui
Ingrediënten: rijst, 2 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 bosuien, 50 gram champignons, 100 ml kippenbouillon, 250 ml kookroom, 3 eetlepels pindakaas, handje cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 50 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 ml kippenbouillon, 250 ml kookroom en 3 eetlepels pindakaas toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Voeg op het laatst een handje cashewnoten toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *