Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 200 gram peultjes, 3 bosuien, 250 gram taugé, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 150 ml water, zout,
Aantal personen: 2
Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook, 200 gram peultjes, 3 in ringen gesneden bosuien en 250 gram tauge toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 3 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis en 150 ml water toe. Breng op smaak met zout. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!
0
Wat een fantastische site met verrukkelijke recepten!! Complimenten!
Bedankt voor het compliment!