Risotto met Drie-kleuren Paprika
Ingrediënten: 2 rode uien, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 400 gram risotto rijst, scheutje witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 50 gram geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie op middelhoog vuur 2 gesnipperde uien met de gesneden rode, gele en groene paprika in 30 minuten tot het zacht is. Schep het uit de pan en houd het apart. Voeg nieuwe olie toe en bak hierin 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 400 gram risotto rijst toe en roer goed om. Voeg een scheutje witte wijn toe en roerbak even tot het is opgenomen. Voeg daarna onder af en toe roeren geleidelijk 1 liter kippenbouillon toe en laat de risotto rijst de bouillon helemaal opnemen. Voeg de paprika’s weer toe en roer er 50 gram geraspte oude kaas door. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *