Ingrediënten: rijst, 2 uien, 2 teentjes knoflook, gemberpoeder, komijnpoeder, kurkurma, korianderpoeder, chilipoeder, 150 gram gehakt, 200 gram doperwten, 2 tomaten, koriander, munt, 1 scheutje citroensap, 4 eetlepels tomatenketchup,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete pan 2 gesnipperde uien met 2 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg naar eigen smaak gemberpoeder, komijnpoeder, kurkurma, koriander en chilipoeder toe. Bak even mee tot de geuren vrij komen. Voeg dan 150 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 200 gram doperwten, 2 in blokjes gesneden tomaten, koriander en mint naar smaak, een scheutje citroensap en 4 eetlepels tomatenketchup toe. Roer goed door en laat het op laag vuur in 15 minuten gaar worden. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0
mmmmm, dit was een lekkere dinee. tijdens het koken kon ik niet stoppen met proeven!