Spaghetti met Paddenstoelen en Walnoten
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 150 gram gemengde paddenstoelen, 150 ml bospaddenstoelenbouillon, 50 gram walnoten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 150 ml bospaddenstoelenbouillon toe en laat de bouillon tot de helft inkoken. Voeg als laatste 50 gram walnoten toe en bak kort mee. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Spaghetti met Paddenstoelen en Walnoten”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *