Farfalle met Kip, Courgette en Worteltjes

Ingrediënten: farfalle, 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, scheutje rode wijn, 150 ml bouillon, 200 ml gezeefde tomaat, 1 courgette, 1 klein potje worteltjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 150 ml bouillon, 200 ml gezeefde tomaat, 1 in blokjes gesneden courgette en 1 klein uitgelekt potje worteltjes. Laat het 15 minuten op laag vuur prutten. Roer de farfalle door de groenten. Warm het geheel nog even door. Strooi op je bord nog wat geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *