Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, 1 bouillonblokje, 200 gram doperwten, koriander,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak in hete olie de kipfilet bruin. Schep de kipfilet bruin. Bak in het achtergebleven braadvet 1 gesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk en 1 bouillonblokje toe en roer tot het blokje opgenomen is in de kokosmelk. Voeg 200 gram doperwten toe en laat de doperwten in een minuut of 8 op middelhoog vuur gaar worden. Doe de kipfilet terug in de pan en kruid met koriander. Warm het geheel nog goed door. Eet Smakelijk!
0