Ingrediënten: penne, 1 ui, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 3 bockworsten, scheutje worcestershiresaus saus, 1 eetlepel suiker, 1 bouillonblokje, paneermeel, geraspte kaas,
Aantal personen: 4
Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. bak in hete olie 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 3 in stukjes gesneden bockworsten, 1 eetlepel suiker en 1 bouillonblokje toe. Verwarm 10 minuten. Breng op smaak met worcestershiresaus. Roer de penne door het geheel en schep het in een ovenschaal. Strooi er paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!
0