Chili con Carne
Ingrediënten: rijst, 1 ui, paprikapoeder, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 potje kapucijners, 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 250 gehakt toe en bak tot het rul en bruin is. Voeg de 3 gesneden paprika’s toe en roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blikje kapucijners, 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomatenpuree en 250 ml bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *