Rollade met Rauwe Ham en Kaas (Orloffgebraad)

Ingrediënten: 1 rollade van ± 600 gram, 150 gram rauwe ham, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het netje van 1 rollade en snij er twee sneden in over de lengte. Vul de snedes met rauwe ham en plakjes kaas. Vouw de rollade goed dicht en omwikkel met de rest van de rauwe ham. Bind de rollade weer vast met keukentouw. Smeer een cakeblik en de rollade in met olie. Leg de rollade in het cakeblik. Zet de cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

1

Delen mag :

2 Antwoorden op “Rollade met Rauwe Ham en Kaas (Orloffgebraad)”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *