Gevulde Tomaten met Doperwten

Ingrediënten: 4 tomaten, 20 gram boter, 20 gram bloem, 200 ml melk, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, klein blikje doperwten, Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt 20 gram boter en voeg 20 gram bloem toe. Bak even mee en voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 200 ml melk toe. Haal de saus van het vuur en roer er 50 gram geraspte kaas en een klein uitgelekt blikje doperwten toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul de tomaten met het mengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas en Provençaalse kruiden over. Zet de gevulde tomaten in een ovenschaal en zet de ovenschaal 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Gevulde Tomaten met Doperwten”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *