Pasteitje met Champignon en Kipragout

Ingrediënten: ragoutbakjes, 1 kipfilet, 30 gram boter, 1 ui, tijm, 100 gram champignons, 30 gram bloem, 300 ml kippenbouillon, zout, peper, bieslook,

Aantal pasteitjes: 6

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak 1 fijngesneden kipfilet lichtbruin in de hete boter. Als de kipfilet bruin is voeg dan 1 fijngesnipperde ui, tijm en 50 gram in plakjes gesneden champignons toe. Voeg 30 gram bloem toe als de champignons zacht zijn. Giet er geleidelijk ongeveer 300 ml kippenbouillon erbij. Blijf roeren. Breng de ragout op smaak met zout, peper en bieslook. Roer de ragout goed door en schep de ragout dan in de pasteibakjes. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Pasteitje met Champignon en Kipragout”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *