Ingrediënten: penne, 1/2 rookworst, 1 ui, tijm, 250 gram soepgroenten, 150 ml bouillon, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels tomatenketchup,
Aantal personen: 2
Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1/2 in plakjes gesneden rookworst. Voeg 1 gesnipperde ui met tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram soepgroenten toe en roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 150 ml bouillon, 1 blikje tomatenpuree en 4 eetlepels tomatenketchup door. Warm goed door. Roer als laatste de penne er doorheen. Eet smakelijk!
0
mmm,ik ben dol op pasta! Lekker,maar ehm,ik mis in jerecept iets….want de titel is pasta met rookworst… Heb je die stiekem tijdens het koken al opgegeten? 😉
@Karin
Klopt helemaal, het zat er wel in, maar helemaal vergeten tijdens het typen van het recept. Dank je voor je reactie. Ik heb het recept aangepast!
Gr. Anja