Kipsaté

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel sesamolie, peper, 50 ml witte wijn, 4 eetlepels honing, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus,

Aantal personen: 2

Snij 2 kipfilets in blokjes. Maak een marinade van 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel sesamolie, peper, 50 ml witte wijn, 4 eetlepels honing, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel vissaus. Marineer hierin de kipfiletblokjes voor minstens 4 uur. Bak de kipfilet bruin in hete olie, voeg de overgebleven marinade toe tijdens het bakken. We hebben er bami goreng bij gegeten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *