Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ui, 1 gele paprika, zout, peper, 3 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, klein scheutje citroensap, 1 eetlepel water,
Snij 2 kipfilets in blokjes, snij 1 ui en 1 gele (of oranje) paprika in stukjes. Rijg dit om en om aan een satéstokje. Bestrooi met zout en peper. Leg de kipsaté tussen de grill of bak ze in de grillpan. Maak ondertussen de satésaus. Meng 3 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, klein scheutje citroensap en 1 eetlepel water met elkaar. Zet dit 1 minuut in de magnetron op 850 watt. Roer goed door. Serveer de kipsaté met de satésaus. Lekker met frietjes. Eet smakelijk! 0