Ingrediënten: farfalle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel suiker, 2 portobello’s, mozzarella, Italiaanse kruiden,
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel suiker toe. Breng kort aan de kook. Schep de saus in twee kleine ovenschaaltjes. Haal het steeltje van 2 portobello’s en leg ze in de saus. Beleg de portobello’s met stukjes mozzarella. Strooi er wat Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!
0