Vandaag een warme dag gehad in het zuiden van het land, in Beek (Limburg), daar hebben we het NK Wielrennen gekeken. In de planning stond daarna lekker uit eten. Dat hebben we gedaan bij Italiaans restaurant Da Gigi.
Als voorgerecht hadden Michel en ik de Funghi Trifolati – gebakken champignons met knoflook, peterselie en witte wijn.
Britt had de Focaccia – blanke pizza met zeezout en rozemarijn.
Als hoofdgerecht had Michel de Pizza Diavola – tomatensaus, kaas, ham, champignons, salami en kappertjes.
Zelf had ik de Gran Miso di Pasta – combinatie van 3 soorten pasta (het was spaghetti met salami en tomatensaus, tagliatelle met gorgonzolasaus en penne met pesto.
Britt had de Pizza dell Mese – pizza met mozzarella, tomaat, Parmezaanse kaas en pesto Genovese. Alle drie hebben we heerlijk gesmuld. Jammer genoeg paste er geen dessert meer bij, maar goed in Limburg hadden we langs het parcour ook al gesmuld van schepijs.
Da Gigi Ristorante Italiano
Patrimoniumlaan 36
3904 AE Veenendaal