Ingrediënten: 125 ml melk, 1 bouillonblokje, 300 gram gehakt, 1 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels aardappelpuree, 2 eetlepels paneermeel, nootmuskaat, kruidnagelpoeder,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Verwarm 125 ml melk en los hier een bouillonblokje in op. Laat de melk wat afkoelen. Meng 300 gram gehakt met 1 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels aardappelpuree, 2 eetlepels paneermeel, nootmuskaat, kruidnagelpoeder en de melk toe. Doe het gehakt in een ingevet ovenschaaltje. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er rijst, sperziebonen en atjar bij gegeten. Eet smakelijk!
0
Dit wil ik proberen! Maar aardappelpuree? Gebruik je poeder? Zou je ook kunnen vervangen met aardappelmeel?
groetjes, Belinda
Ik heb verse aardappelpuree gebruikt, staat ook in het koelbak bij de supermarkt. Wat overblijft kan je later bij wat anders gebruiken.
En echt het is lekker!
Groetjes Anja