Ingrediënten: couscous, 1 kipfilet, zout, peper, honing, kaneel, komijnpoeder, 1 blik tomaatblokjes, 1 kippenbouillonblokje, 200 gram sperziebonen, scheutje citroensap,
Aantal personen: 2
Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfiletblokjes met 1 eetlepel honing rondom bruin in hete olie. Voeg naar smaak kaneel en komijnpoeder toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld kippenbouillonblokje en 200 gram sperziebonen toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de couscous. Eet smakelijk!
0
Ziet er lekker uit. Ik ben een echte couscous fan. Wil je het nog gezonder maken : Ik gebruik altijd couscous van volwaardige tarwe.
Bedankt voor de tip!