Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 300 gram spitskool, 1 liter kippenbouillon, 4 flinke eetlepels pindakaas, 2 maggiblokjes, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 4
Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram gesneden spitskool toe en laat de spitskool slinken. voeg 1 liter kippenbouillon, 4 flinke eetlepels pindakaas, 2 maggiblokjes en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng al roerende langzaam aan de kook. Laat nog 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de pindasoep met cassave chips. Eet smakelijk!
0