Ingrediënten: rijst, 200 gram sperziebonen, 1 kipfilet, zout peper, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram cherrytomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook in hete olie tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram cherrytomaten, 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer even door en laat 5 minuten goed door warmen. Serveer met de rijst en sperziebonen. Eet smakelijk!
0