Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 5 chipolata worstjes, 1 gele paprika, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 3
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 5 ontvelde en in stukjes gesneden chipolata worstjes. Voeg als de chipolata worstjes bruin zijn 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus en 1/2 eetlepel ketjap manis toe. Breng het geheel even kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0