Ingrediënten: 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout, peper, 1 kipfilet, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 1 prei, 250 ml kippenbouillon,
Aantal personen: 2
Maak een marinade van 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout en peper. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens een uur. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de gemarineerde kipfilet bruin met 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 in dunne plakjes courgette en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kippenbouillon en de overgebleven marinade toe en laat 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!
0