Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste, 1 kipfilet, 1 appel, 1 pot doperwten en worteltjes, 250 ml kokosmelk, 1/2 blikje tomatenpuree, zout,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe en bak kort mee. Voeg 1 pot doperwten en wortels en 250 ml kokosmelk en 1/2 blikje tomatenpuree toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Lekker met naanbrood. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *