Shaslick Schotel

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 oranje paprika, 1 eetlepel kerriepoeder, 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 150 ml water, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels bruin in hete boter. Schep de schnitzel uit de pan als het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui en de gesneden rode, gele en oranje paprika toe. Bak 3 minuten. Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe en bak even mee. Voeg vervolgens 8 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel azijn en 150 ml water toe. Roer goed door. Doe het vlees terug in de pan en laat het geheel 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met frietjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *