Macaroni met Courgette en Ontbijtspek in Kaassaus

Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 sjalotje, 1 courgette, 100 ml kookroom, 100 ml water, 1 groentebouillonblokje, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 fijngehakt sjalotje en 1 in stukjes gesneden courgette toe en bak tot de courgette zacht is. Voeg vervolgens 100 ml kookroom, 100 ml water en 1 groentebouillonblokje toe. Breng al roerend aan de kook en los zo het bouillonblokje op. Haal de pan van het vuur af en laat al roerende 100 gram geraspte kaas in de saus smelten. Serveer de saus met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *