Ingrediënten: 2 schnitzels, 100 gram sugarsnaps, 3 bosuien, 100 gram shiitake, 1 klein blikje worteltjes, 250 ml bouillon, 50 ml kookroom, 1 eetlepel aardappelzetmeel,
Aantal personen: 3
Snij 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes om en om bruin in hete olie. Voeg 100 gram in lengte gehalveerde sugarsnaps toe en bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram in plakjes gesneden shiitake toe en bak mee tot de shiitakes zacht is. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blikje worteltjes en 250 ml bouillon toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Voeg 50 ml kookroom en 1 eetlepel aardappelzetmeel toe en roer door tot de saus bindt. Wij hebben er krieltjes uit de Lékué braadstromer bij gegeten. Eet smakelijk!
0