Mjummie, vandaag gewoon biefstuk met Vlaamse frieten en een salade. Lekker makkelijk. De verse Vlaamse frieten heb ik in de Actifry gedaan en de biefstuk heb ik bruin gebakken in hete boter. Pas in de pan heb ik de biefstuk afgekruid. Wat verstandig is is de biefstuk er van te voren uit te halen zodat het vlees op kamertemperatuur is als het de pan in gaat. Bak de biefstuk in een ‘kleefpan’ en gebruik een tang bij het omdraaien. Laat de biefstuk altijd even rusten voor je het gaat eten. 0
Mjummie, vandaag gewoon biefstuk met Vlaamse frieten en een salade. Lekker makkelijk. De verse Vlaamse frieten heb ik in de Actifry gedaan en de biefstuk heb ik bruin gebakken in hete boter. Pas in de pan heb ik de biefstuk afgekruid. Wat verstandig is is de biefstuk er van te voren uit te halen zodat het vlees op kamertemperatuur is als het de pan in gaat. Bak de biefstuk in een ‘kleefpan’ en gebruik een tang bij het omdraaien. Laat de biefstuk altijd even rusten voor je het gaat eten. 0
Zo simpel, maar oh zo lekker. Het moet niet altijd ingewikkeld zijn om goed te zijn. Het ziet er lekker uit.