Varkensfilet in Zoete Marinade

tijm, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel stroop, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1/2 eetlepel mosterd, 1 eetlepel olie, 2 wat dikker gesneden varkensfiletlapjes,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van tijm, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel stroop, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1/2 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olie. Marineer hierin 2 varkensfiletlapjes voor minstens 3 uur, of liever een avond van te voren. Bak de gemarineerde varkensfiletlapjes aan beide zijden bruin. Voeg de marinade toe en een beetje water en laat dit nog 10 minuten zachtjes pruttelen, zodat het vlees wat gaarder wordt. Wij hebben er boerenkool-stamppot bij gegeten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *