Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel lichte sojasaus, 1 bouillonblokje,
Aantal personen: 3
Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 rode paprika toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en bak mee tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel lichte sojasaus en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!
0