Ingrediënten: 60 ml Griekse yoghurt, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, scheutje citroensap, 1/2 eetlepel gemberpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel garam masala, zwarte peper, 1 blikje tomatenpuree, 2 kipfilets,
Aantal personen: 2
Maak een marinade van 60 ml Griekse yoghurt, 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, scheutje citroensap, 1/2 eetlepel gemberpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, 1/2 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel garam masala, zwarte peper en 1 blikje tomatenpuree. Marineer hierin 2 in grote stukken gesneden kipfilet voor minstens 4 uur.
Verwarm de oven voor op maximaal (220 graden). Doe de gemarineerde kipfilet in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!
0