Vandaag ben ik bij de presentatie geweest van de nieuwe Cuisinart producten, zo is er een juicer, oftewel sapcentrifuge, en een staafmixer in het assortiment gekomen. Daarnaast zijn de keukenmachines en de grill weer verbeterd. Gewoon om van te watertanden, een verlanglijstje is al snel gemaakt! De producten werden gedemonstreerd door Alain Caron, bekend als jurylid van Masterchef, en de koks van De Kookfabriek. Uiteraard mochten we er ook van genieten, zoals van de kiwi-ananas-limoen sapje en van wortelsap. Daarna was er een 3-gangen lunch die normaal ook in De Kookfabriek wordt geserveerd, namelijk de lente lunch a la Ron Blaauw.
Als voorgerecht kregen we zalmtartaar met een ravioli van geitenkaas en ansjovis met citroenmayonaise.
Het hoofdgerecht was lam met provolone kaas, wortelrijst, ratatouille en groene asperges met chorizo.
Het nagerecht was cocktail van aardbeien met basilicum, met aardbeien-en-peper ijs, limoen-basilicum ijs en kletskop. Uiteraard was alles bereid met de apparaten van Cuisinart. Het was echt superlekker, mooie apparaten.
De Kookfabriek
De Flinesstraat 4
1099 CB Amsterdam (Duivendrecht)