Rijst met Schnitzels en Peultjes in Kokossaus

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, 100 gram peultjes, 1 klein blikje worteltjes, 100 gram shiitakes, 250 ml kokoksmelk, 1 eetlepel zoete chilisaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzel met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 100 gram peultjes en 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 blikje wortels (uitgelekt), 100 gram in plakjes gesneden shiitakes toe en bak mee tot de shiitakes zacht zijn. Voeg 250 ml kokosmelk toe met 1 eetlepel chilisaus en 1 verkruimeld bouillonblokje. Laat even koken en vervolgens 5 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *