Spaghetti met Gesmoorde Champignons in Room

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram champignons, dille, een scheutje witte wijn, 1 laurierblaadje, citroensap, 100 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in kwarten gesneden champignons en wat dille toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 laurierblaadje, een scheutje citroensap en 100 ml kookroom toe. Laat de champignons smoren in de kookroom. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

2 Antwoorden op “Spaghetti met Gesmoorde Champignons in Room”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *