Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram champignons, dille, een scheutje witte wijn, 1 laurierblaadje, citroensap, 100 ml kookroom,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in kwarten gesneden champignons en wat dille toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 laurierblaadje, een scheutje citroensap en 100 ml kookroom toe. Laat de champignons smoren in de kookroom. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0
Ik kook heel graag en ben op jou site beland en ik vind die super tof! Ik denk dat ik deze recept met champignons ga uitproberen. Bedankt
Leuk! Bedankt voor het compliment!