Wraps met Sperziebonen, Schnitzel en Zoete Saus

Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, 1 ui, 2 schnitzels, zout, peper, paprikapoeder, 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel honing, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Kook 250 gram sperziebonen beetgaar. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 2 in reepjes gesneden schnitzels ongeveer 5 minuten. Voeg zout, peper en paprikapoeder naar smaak toe. Giet de sperziebonen af en voeg toe aan de schnitzels. Voeg 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel honing toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het vlees-groente mengsel en vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Wraps met Sperziebonen, Schnitzel en Zoete Saus”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *