Ingrediënten: 250 gram sperziebonen, 1 ui, 2 schnitzels, zout, peper, paprikapoeder, 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel honing, 4 tortilla wraps,
Aantal personen: 2
Kook 250 gram sperziebonen beetgaar. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 2 in reepjes gesneden schnitzels ongeveer 5 minuten. Voeg zout, peper en paprikapoeder naar smaak toe. Giet de sperziebonen af en voeg toe aan de schnitzels. Voeg 1 eetlepel azijn, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel honing toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het vlees-groente mengsel en vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!
0
Ik hou erg veel van wraps. Maar ze ook regelmatig.
Op jouw blog staan leuke recepten met wraps die inspiratie geven.