Ingrediënten: rijst, 150 gram gehakt, 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels Samasaya chilisaus, 1 potje jonge kapucijners, 1 bouillonblokje,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels chilisaus toe en roer goed door. Voeg 1 pot jonge kapucijners (uitgelekt) en 1 verkruimeld bouillonblokje toe, roer even door en laat het vervolgens 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0
Lekker … De gemakkelijke recept en de verleidelijke look van de foto’s is al maakt me hongerig voelen.