Rijst met Kapucijners in Zoet-Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: rijst, 150 gram gehakt, 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels Samasaya chilisaus, 1 potje jonge kapucijners, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels chilisaus toe en roer goed door. Voeg 1 pot jonge kapucijners (uitgelekt) en 1 verkruimeld bouillonblokje toe, roer even door en laat het vervolgens 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Rijst met Kapucijners in Zoet-Pittige Tomatensaus”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *