Deze saus had ik nog over van de gehaktballetjes in tomatensaus, de saus hadden we ingevroren en dat kwam vandaag goed van pas, lekker makkelijk koken!
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 5 tros-tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 3 bosuien, 1 eetlepel maïzena, beetje water,
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Roer even door en voeg dan 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit en voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat de saus op middelhoog vuur pruttelen. Als de saus te dun blijft voeg je er een papje van 1 eetlepel maïzena en een beetje koud water toe. Goed doorroeren en even mee warmen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!