Spaghetti met Paprika, Kip en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak het bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe en verkruimel er een bouillonblokje bovenuit. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *