Schnitzel Gevuld met Ossenworst en Kaas

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 1 kleine ossenworst, zout, peper, 6 plakjes rauwe ham, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg beide schnitzels elk met een plakje kaas. Verdeel hierover ossenworst en vouw de schnitzel dubbel. Bestrooi met zout en peper. Wikkel om beide schnitzels elk 3 plakjes rauwe ham (zo kan de kaas er niet uitlopen). Smeer in met een beetje curry. Leg de beide schnitzels in een ovenschaaltje en zet het ovenschaaltje ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Eén antwoord op “Schnitzel Gevuld met Ossenworst en Kaas”

  1. Tja, door jouw eerdere publicaties over schnitzel met osseworst is dat hier ook een terugkerend item op de huismenu-kaart.
    Ik baal dat ik zelf niet de fantasie had om op deze variant te komen.
    Maar ik ga hem wel eens uitvoeren!
    Ga zo door !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *