Lasagne met Spinazie, Champignons en Mascarpone

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 600 gram spinazie, 1 gegrilde rode paprika, 2 tomaten, 250 gram mascarpone, lasagnebladen, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 600 gram bevroren spinazie toe en bak tot de spinazie ontdooit is. Voeg 1 in reepjes gesneden gegrilde rode paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Warm even door. Roer er 250 gram mascarpone door. Doe de spinazie met de lasagnebladen om en om in een ovenschaal. Eindig met een laagje spinazie. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *