Spaghetti met Romige Paprika-Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 350 ml kookroom, 1 groentebouillonblokje, 150 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in het olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm, 1 in blokjes gesneden gele paprika en 1 in blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 350 ml kookroom toe. Verkruimel er een groentebouillonblokje boven en breng het geheel aan de kook. Roer er vervolgens 150 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *