Ingrediënten: 1 zakje Conimex mix voor nasi goreng, 1 rol vers bladerdeeg, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 250 gram champignons, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eieren,
Aantal personen: 4
Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat de inhoud van 1 zakje Conimex mix voor nasi goreng wellen in kokend water. Bekleed 1 ingevette taartvorm met bladerdeeg. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet. Bak de kipfilet bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de gewelde mix voor nasi goreng toe, samen met 2 eetlepels ketjap manis. Warm het geheel goed door en laat vervolgens wat afkoelen. Kluts ondertussen 4 eieren. Schep het kip-champignon mengsel in de bekleedde taartvorm. Giet het geklutste ei erover. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de hartige taart voorzichtig uit de taartvorm en snij in punten. Eet smakelijk!
0
Dit lijkt me zo ontzettend lekker en wil ik zeker een keer maken maar wat bedoel je met een rol vers bladerdeeg???
Heet was inderdaad lekker! Met een rol vers bladerdeeg bedoel ik het bladerdeeg wat je in het koelbak kan vinden, meestal naast het verse pizzadeeg. Anders kan je natuurlijk gewoon diepvriesbladerdeeg gebruiken, wat natuurlijk wel eerst ontdooit moet worden.
Groetjes Anja
Ik heb allebei nooit gezien in de supermarkt maar daar ga ik eens op letten dan.