Rijst met Sperziebonen in Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 ui, Conimex boemboe voor Ajam Bali, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 200 gram sperziebonen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot het zacht is. Voeg Conimex boemboe voor Ajam Bali, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 200 ml water toe. Roer goed door. Voeg 200 gram sperziebonen toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *