Nog steeds ben ik bezig met het testen van de pasta’s van onoff spices. Deze keer heb ik de Thaise gele currypasta gebruikt met een recept van de site, die ik uiteraard weer wat heb aangepast naar eigen smaak.
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 zakje onoffspices! Thaise gele currypasta, 1 kipfilet, 100 gram shiitakes, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 zakje onoff spices! Thaise gele currypasta tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram in plakjes gesneden shiitakes en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen zodat de saus indikt. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0