Vandaag zijn we gaan eten bij Eatcetera, bij toeval kwamen we er ‘s middags al langs en het leek ons eigenlijk wel een goed idee. Eatcetera in Ede is een onderdeel van het leerwerkbedrijf Hotel PTC+.
Beide hadden we vooraf carpaccio – dungesneden ossenhaas met kappertjes, sla, pijnboompitten en pesto. Als hoofdgerecht hebben we beide de ossenhaas genomen, Gebakken ossenhaas met gevuld tomaatje en gevulde courgette, geserveerd met een jus van kalf en appelstroop. Als nagerecht nam Michel Crêpe Suzette, deze werd aan tafel geflambeerd, echt leuk om te zien. Zelf nam ik de tiramisu, mousse van mascarpone en amaretto met crumble van lange vingers, cacao toffeesaus van koffie.
Ondanks dat er een groot gezelschap was, werden we snel en vlot geholpen, we hadden een klein probleempje en dat werd snel opgelost. We hebben er in ieder geval heerlijk gegeten en Eatcetera is zeker een aanrader (een driegangenkeuze menu kost maar 25 euro, een billijke prijs).
Restaurant EatCetera (gesloten)
Zandlaan 25-27
6717 LN Ede