Noodles met Gehakt, Wortel en Champignons

Ingrediënten: eiernoedels, 150 gram gehakt, 1 rode ui, 3 bosuien, 1 theelepel sambal, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 eetlepel vissaus, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Bereid de eiernoedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram gehakt met 1 gesnipperde rode ui, 3 in ringen gesneden bosuien en 1 theelepel sambal tot het gehakt rul en bruin is. Voeg 1 geraspte wortel en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 eetlepel vissaus, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer door en verwarm het geheel goed door. Voeg de eiernoedels toe, roer goed door. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *